Om oss:


Råholtdagene er en musikkfestival som arrangeres hvert år på Råholt i Eidsvoll kommune.


Råholtdagene er ett samarbeidsprosjekt mellom Bøn fotball klubb og Eidsvold Turn Fotball.


Hvor hele arrangementet drives av frivillighet fra klubbene og ildsjeler i bygda.


Alt overskudd fra festivalen, går direkte tilbake til klubbene og idretten.

Råholtdagene Historie:


2016

Råholtdagene ble for første gang (i nyere tid) arrangert i august ved ett samarbeid mellom idrettsklubbene EIF, Dal IL og Bøn FK. På lørdag var det underholdning for barna, og på lørdagskvelden var det duket for folkefest med Vidar Busk med band og Glorydays på scenen. Over 800 mennesker bidro til god stemning og allsang denne kvelden.


2017

Ble dagene arrangert på St. Hans-helgen i juni, med blant annet Staut på fredagskvelden. På lørdag var det aktiviteter for barna, inkludert ansiktsmaling og hoppeslott. På lørdagskvelden spilte Glorydays igjen. Det var rundt 450 gjester hver av dagene.


2018

Ble flyttet tilbake til august, med mer på programmet enn noen gang før. Nå var Bøn FK, 1814 Event og ETF arrangører. Fredagen arrangerte 1814 Event konseptet "Bring back the 90`s" med nærmere 600 gjester som gledet seg over 20-årsjubilantene Reset, Infinity og DJ Howard på scenen. På lørdag var det aktiviteter for barna på dagtid, og på kvelden var det duket for "Folkefesten" med Loveshack. Lokale band som Villgress og Nasty Dogs varmet opp, og over 600 personer var til stede denne kvelden.


2019

Var en braksuksess! På fredag 23. august arrangerte 1814 Event en skikkelig bygdefest med Slagerkameratene og Staysman & Lazz, og rundt 1200 gjester fant veien denne kvelden. På lørdagen besøkte flere tusen markedsplassen og senteret for gode tilbud. Butikkene hadde flyttet ut i finværet, og alle standplasser var utsolgt. På scenen var det show for de yngre med danseoppvisning, trylling og sjørøvertokt. På kvelden var det duket for en skikkelig folkefest med Vassendgutane og Hr. Smiths venner som oppvarming. Det var utsolgt med rundt 1700 billetter.


2020

Ble dessverre avlyst på grunn av covid-19. 


2021

20. og 21. august, ble Råholtdagene gjennomført med koronarestriksjoner og maks 500 sittende publikummere. DJ og partybandet Sommartider varmet opp begge dager. Fredag kveld var det Loveshack som sto på scenen. På lørdag var det aktiviteter for barna på dagtid, og på kvelden sto Gunslingers på scenen med Sommartider som oppvarming.


2022

Ble arrangementet flyttet til plassen mellom gamle Forberggården og Amfi for å få større plass. Fredag sto Hagle og Halve Priset på scenen, noe som skapte en folkefest. Lørdag var det mange aktiviteter for barna, inkludert et barneløp kalt LØP FOR ADA, til minne om datteren til Susanne og Mads Gutterud Tandberg, Ada, som døde av epilepsi. Bjørnis kom på besøk, Jessheim Danseklubb opptrådte, og det var mulig å se Råholt fra lufta i en lift. På lørdag kveld varmet Smud opp før Rolaus entret scenen og skapte liv.


2023

25.-26. august, entret Tix scenen til stor jubel. Det var god stemning da Soppgirobygget spilte for 1900 personer. Lørdag var det igjen mange aktiviteter for barna, inkludert Løp for Ada, med Søndre Eidsvoll skolekorps som spilte, Bjørnis som kom på besøk, Eidsvoll Balletsenter som danset, og El Papi som underholdt barna. På kvelden entret Slagerkameratene scenen først, før DDE spilte for nærmere 2000 mennesker i øsende regnvær! Det var enormt god stemning begge dager til tross for litt dårlig vær.


2024 

Vi gjør oss klare!