Om oss

Om oss


Råholtdagene ble for første gang (i nyere tid) arrangert i august 2016 av et sammarbeid mellom idretsklubbene EIF, Dal IL og Bøn FK. Lørdag kveld var det duket for folkefest, på scenen stå Vidar Busk med band og Glorydays, over 800 bidro til god stemning og allsang denne kvelden.


I 2017 gikk dagene av stabelen StHanshelgen i juni, med blant annet Staut på fredagen og Glorydays på lørdag ca 450 gjester for hver av dagene.


Råholtdagene 2018, ble flyttet tilbake i august med mer på programmet en noen gang før. Fredagen sto 1814 Event som arrangør av konseptet "Bring back the 90`s", det var næmene 600 gjester som gledet seg over 20års-jubilantene Reset, Infinity og DJ Howard på scenen. På lørdag var det duket for "Folkefesten" med rock n`roll og slagere på løpende bånd fra nok en  20årsjubilant "Loveshack". Lokale band som "Villgress" og "Nasty Dogs" varmet opp, over 600 personer var tilstede denne kvelden.


2019 var en braksuksess! På fredag 23.aug, stå 1814 Event for en skikkelig "bygdefest" med Slagerkammeratene og Staysman & Lazz på plakaten, ca 1200 gjester fant vegen denne kvelden.

På lørdagen var det flere tusen innom markedsplassen og senteret for gode tilbud. Butikkene hadde flyttet ut i finværet, og alle standplasser var "utsolgt". På scenen var det show for de yngre med danseoppvisning, trylling og sjørøvertokt. På kvelden var det duket for en skikkelig "Folkefest" med selveste Vassendgutane, Hr, Smiths venner varmet opp, det var utsolgt med ca 1700 billetter.


2020 Er dessverre avlyst grunnet covid-19, vi satser på en mer normal situasjon og nye dager i 2021.


2021 Følg med :)Følg oss på Facebook for rask og oppdatert info.
Kontakt oss