Covid-19 INFORMASJON

Hei kjære festivaldeltagere!


I forbindelse med Råholtdagene 20. og 21. august har vi krav om koronasertifikat for alle som skal inn på festivalområdet.


Du oppfordres til å sjekke om du har grønt sertifikat i god tid før dette på Helsenorge-appen eller på helsenorge.no.


For deg som ikke har sertifikatet enda, setter vi opp en teststasjon i samarbeid med Hjemmelegene. Her kan du få gjennomført gratis hurtigtest som gir grønt sertifikat i 24 timer. Teststasjonen vil ligge inntil tåret ved vårt festivalområdet og vil være åpen fra kl. 16:00-18:00 begge dagene.


For å forhindre store ansamlinger vil vi benytte oss av et booking-system hvor du velger tidspunkt for testing. Det er viktig at du booker tid og at du kommer til riktig klokkeslett, da det ikke vil være anledning for testing utenfor oppsatte tider. Book din test her: https://booking.appointy.com/HjemmelegeneFP?sr=897814


Er du syk, i karantene eller isolasjon skal du ikke komme på arrangementet. Husk å ta med gyldig legitimasjon og munnbind, og vær innstilt på at det kan bli noe kø og ventetid.


Opp til 1 time etter at du har gjennomført hurtigtesten vil resultatet ditt og koronasertifikat være tilgjengelig på Helsenorge.


Hvis du ikke har smarttelefon, bankid eller norsk personnummer må du informere Hjemmelegene’s personell, og så vil de kunne printe ut ditt sertifikat.


Husk å ha sertifikatet klart for å vise dette til vaktene ved inngangen til festivalområdet, i tillegg til ID.

Det er viktig at dere følger våre råd og regler for arrangementet. Du kan lese korona reglene og koronasertifikatet her: https://www.helsenorge.no/.../feiringer-sammenkomster.../...


For spørsmål vedrørende bookingsystemet eller testingen kan du kontakte Hjemmelegene på hei@hjemmelegene.no eller på chatten på hjemmelegene.no


God festival!