Konserter

Kveldsarrangementene

Fredag 23.august blir det virkelig fest på Råholt med selveste Staysman & Lazz. Det blir også topp stemning og allsang når Slagerkameratene setter i gang. Det blir stort serveringstelt hvor DJ`en varmer opp før konsertstart på scenen.

Staysman & Lazz

Staysmann & Lazz var blant fjorårets aller mest streamede artister – sammen med store navn som DJ Broiler, Nico & Vinz og Adelén. Singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i Desember, og var helt oppe på 6. plass på VG-lista.
Duoen fra Fredrikstad slapp slitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet. Senest høsten 2015 fylte de Rockefeller sammen med Katastrofte, og publikum blir servert et sceneshow uten sammenligning når denne gjengen inviterer til fest.
Våren 2015 deltok duoen i MGP med sangen "En godt stekt pizza". Nylig fylte de (med venner) 6000 festklare personer i Oslo spektrum.

https://www.staysmanoglazz.no/

Slagerkameratene

Slagerkameratene er et party- og eventband fra Jessheim i Akershus.
Slagerkameratene spiller – som navnet tilsier – slagere! Nye og gamle; for unge og gamle. Reportoaret har fokus på hardtslående pop/rock med mye funky rytmer og riff. Men her kommer også innslag av både country og blues! Slagerkameratene har et bredt repertoar som du både kan danse til, synge til eller rett og slett lytte til!

Slagerkameratene er et overskuddsprosjekt for alle medlemmene, og det smitter over på publikum. Med ekte spilleglede og til sammen nesten hundre års sceneerfaring gnistrer det av Slagerkameratenes publikumsfrieri. Det er party fra første til siste låt.

http://www.slagerkameratene.no

Lørdag 24.august arrangeres den årlige "Folkefesten" på Råholt hvor selveste Vassendgutane blir å høre, samt Hr Smiths venner som speller Jokke, da blir det garantert fest!. Det blir stort serveringstelt hvor DJ`en varmer opp før konsertstart på scenen.

Vassendgutane

Vassendgutane 2019 ”Tidsreise”
18 Desember 2018 ble Vassendgutane tildelt sitt 19 trofè. Da de ble Gullplate overlevert for ”Du & Ej & Meetoo”. Det at en Norsk artist er blitt tildelt så mange trofè for sine album, taler sitt klare språk om bandets eventyrlige suksess gjennom 23 år. Managementet opplyser at nye rekorder ble satt i 2018 og at bookingplanen for 2019 kun har noen få hull fra å være fullbooket. ”Tidsreise” er årets turnenavn. Ny settliste er ferdig , og som turnenavnet hevder, vil publikum i år bli tatt med på en tidsreise i den enorme katalogen av låter som bandet disponerer. Vi vil få oppleve noen av de tidlige låtene som satte Vassendgutane på det Norske artistkartet. Disse blir pakket inn i en produksjondrakt som samsvarer med nåtiden. Nyere musikk og de store hits som har toppet listene vil selvsagt også bli å høre.
NYE LÅTER Bandet kan også opplyse at de vil minst slippe 2 nye låter før den store sommerturneen starter juni 2019. Både Sindre og Arthur er godt i gang med skriving av nye sanger. På siste album debuterte også Rune som låtskriver, og ryktene vil ha det til at han også er i gang med ny låt.
UNIK OPPLEVELSE En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan vise til. Allsangen ”runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller. Vi har hele tiden lagt vekt på kvalitet og det visuelle, dette satser vi på å forsterke ytterligere på ”Tidsreise” opplyser bandets manager.

https://www.vassendgutane.no/

Hr. Smiths Venner

Hr. Smiths Venner er en hardtslående hyllest til Joachim «Jokke» Nielsen! Gjengen leverer de udødelige klassikerne hans med innlevelse, energi, tempo og spilleglede. Blod, svette og øl renner i strie strømmer når bandets fem medlemmer hamrer grundig løs på Jokkes katalog, og publikum er garantert å forlate lokalet med et smil om munnen!

http://www.hrsmithsvenner.no/

Copyright ©  All Rights Reserved